Ambassadeur Christ's Hope

'Abundant Life' komt uit het Engels en kan je vertalen met 'overvloedig leven'. Overvloedig leven kan je terug zien in lichamelijk-, mentale- en geestelijke gezondheid. Het heeft ook te maken met gezonde relaties het ervaren van welbevinden, van betekenis zijn in deze wereld, het kennen van geluk en vervulling. In onze coaching- en training willen we graag 'vitaliteit' brengen in levens en organisaties.  

Als het gaat om rijkdom en gelijke kansen, weten we dat het in de wereld slecht verdeeld is. Extreme armoede brengt veel ongeluk met zich mee, wat onder andere terug te zien is in slechte voeding, gebrekkige gezondheid en geen prioriteit voor onderwijs. 
Daarom willen we graag iets van onze 'westerse overvloed' door geven aan hen die dit het meest nodig hebben. We hebben gekozen om dit aan de internationale ontwikkelingsorganisatie Christ's Hope te doen. We zijn sinds 2022 partners en ambassadeurs van deze prachtige organisatie geworden.  

Ambassadeur Christ's Hope

Fotobijschrift: Sander en Corina van Dijk, bij een banner van Christ's Hope op het kantoor in Zwolle

Deze mooie organisatie investeert met name in kinderen op plekken waar armoede het grootst is. Christ's Hope werkt in Afrika, om de 'negatieve cirkels van armoede' te doorbreken. Zo ontstaat er een toekomst vol van hoop en kansen, oftewel: Abundant Life!  

Voor Abundant Life houdt dit in dat er van elke training 10% van de inkomsten wordt overgemaakt aan Christ's Hope.
Organisaties die een training bij ons afnemen mogen als team kiezen voor welk doel dit geld ingezet kan worden.

  1. Scholing voor kinderen
  2. Training van medewerkers
  3. Voeding voor kinderen

Op deze manier dragen de organisaties die bij ons een teamtraining afnemen, inherent bij aan 'Abundant Life', buiten onze landgrenzen op plekken waar dit het meest nodig is.

Christ's Hope is ANBI erkend en draagt het CBF keurmerk