Teamtraining tijdens corona-tijd 

Trainingen en coaching gaan gewoon door

Abundant Life biedt ook in deze 1,5 meter samenleving coaching en trainingstrajecten aan. Wij volgen daarin de richtlijnen van het RIVM (De trainer moet fit zijn, medewerkers met klachten blijven thuis, we niezen in de elleboog en we houden de 1,5 meter afstand aan)
Ook bij eventuele teamopdrachten houden we hier uiteraard rekening mee. Teamgenoten kunnen opdrachten vervullen met elkaar, met inachtneming van deze richtlijnen.   
Het verdiend daarnaast een grote voorkeur om de coaching en training plaats te laten vinden in een goed geventileerde ruimte.  

Ook is het mogelijk om de training online te doen. Zo is er een speciaal online programma ontwikkeld voor een DISC of Belbin teamtraining. Ook voor de andere trainingen is dit mogelijk.  

Teamtraining, juist nú! 

Juist nu zijn teamtrainingen van belang. We horen dat door deze corona-tijd teams soms wat uit elkaar dreigen te vallen. Het voortdurend op afstand werken, kan iets doen met het teamgevoel. Terwijl die teamspirit juist zo belangrijk is. 
Denk daarom eens na of bijvoorbeeld een Belbin-training, DISC-training of een andere vorm van teambuilding iets voor je kan zijn. Dit kan zowel in company, als op externe locaties waar er voldoende ruimte bewaard kan worden. Of online aan via beeldbellen.        

Teambuilding op anderhalve meter?

Als we de training nu niet online doen. Is een training op 1,5 meter dan wel mogelijk of effectief?
Wij hebben hier al mee geëxperimenteerd en ja, het kan! Het heeft te maken met een stukje creativiteit die hierbij komt kijken. Het is ook goed om in deze tijd te leren communiceren op deze 1,5 meter. Wil je als team productief zijn, dan weten we dat werken vanuit een relatie essentieel is. In die zin is het alleen maar thuiswerken onnatuurlijk. Je moet elkaar gewoon af en toe zien. Feeling houden met elkaar. Want als mensen zijn wij sociale wezens en communicatie is voor zeker 75% non-verbaal. Het is daarom van groot belang om te blijven investeren in het team. Hierdoor blijven de medewerkers engaged en kan er effectief gewerkt worden.  

Individuele coaching online?

Individuele coaching kan ook uitstekend online via bijvoorbeeld Zoom.
Neem contact met ons op voor een (online) intakegesprek. We maken dan voor jou een training op maat.